Весняний сезон розпочато: що нового у мережі ресторанів «Євразія»

Поділитися:

Недорого, вишукано, смачно та з екзотикою – саме так вже не перший рік характеризують мережу ресторанів «Євразія» кияни та гості столиці. Для багатьох з нас «Євразія» стала улюбленим місцем зустрічей, обідів чи вечерь, приємного відпочинку, гарно проведеного часу у колі найближчих.

Незважаючи на складні часи та війну, сьогодні «Євразія» – ошатне місце, де можна відпочити душею. А ще мережа ресторанів – це велетенська родина, яка налічує 19 закладів та 5 тисяч співробітників, що працюють для задоволення потреб клієнтів.

Не секрет, що чимало закладів уже підготували цікавинки до весняного сезону і до 8 березня зокрема. Ми спробували довідатися, чим дивуватиме відвідувачів цієї весни заклад.

-Що нового підготував заклад на весну 2024?

Для нас весняний сезон буде дуже насиченим, можна довго розповідати про заплановані новинки, але спробую коротко:

Під цьогорічну Масницю готуємо спеціальну пропозицію на млинці, будуть як солодкі так і з м’ясом та лососем. Родзинкою цьогорічної пропозиції буде те, що млинці готуються на гречаному борошні

Відразу після Масниці починається Великий піст і ми запропонуємо цікаві новинки для тих, хто постує. Рослинне м’ясо, хумус, фалафель – це і не тільки можна буде скуштувати в спеціальному меню до посту

На квітень плануємо оновлення винної карти. Вина як зі Старого так і з нового світу порадують навіть наших найвибагливіших гостей.

З настанням тепла також будемо дивувати наших гостей новими стравами італійської кухні в інтерпретації нашого бренд-шефа Валерія Шарова.

-Який сюрприз підготувала «Євразія» для жіноцтва у день 8 березня?

Цей день буде дуже насичений для наших закладів, очікуємо багато замовлень, якими чоловіки збираються порадувати своїх кращих половинок. Ми вже давно зрозуміли, що в цей день від нас чекають в першу чергу своєчасно приготованих, смачних страв. Не збираємось розчаровувати наших гостей і навіть спробуємо перевершити їх очікування.

-Яка буде система знижок цієї весни?

Не треба чекати весни, щоб отримати в Євразії знижку. Залишаються незмінними наші мінус 25% на замовлення «Заберу сам», безкоштовна доставка, знижка 25% на святкування Дня Народження.

-Розкажіть трішки про майбутній розіграш подарунків?

Чудове запитання)! Цю весну ми вирішили почати на позитивній ноті – порадувати наших гостей неочікуваними подарунками. Відвідавши в березні наші ресторани, кожен гість, в якого чек більше ніж 700 грн., може прийняти участь в розіграші сертифікатів на відвідування будь-якого ресторану «Євразія», а також виграти робот-пилосмок, Playstаtion 5, та головний приз – IPhone 15. Для цього треба всього-лиш зареєструвати свій чек в спеціальні гугл-формі.

-Чи будуть проводитися дегустації і майстер-класи?

В ресторанах «Євразія» вже давно, на регулярній основі проводяться дитячі кулінарні майстер-класи. Але діти дорослішають, навички втрачаються, тому з цього року ми започаткували кулінарні майстер-класи і для дорослих також. А так як це саме дорослий майстер-клас, то замість аквагриму ми пригощаємо учасників безлімітним ігристим. Також нашою традицією стали  дегустації новинок. Постійні гості знають, якщо в «Євразії» ввели в меню нові страви, треба прийти в п’ятницю ввечері в улюблений ресторан, де шеф-кухар буде безкоштовно презентувати ці новинки всім гостям. А так як новинок весною буде багато, то і дегустації не відстануть.

-Весна – традиційний період свіжих овочів, фруктів, зелені. Чого можна очікувати в меню?

Як я вже говорила вище, весною ми будемо радувати наших гостей стравами італійської кухні, а італійська кухня це завжди розмаїття свіжої зелені, овочів та фруктів, і ми не підведемо – все це буде в нових стравах.

-Якими спеціальними пропозиціями готова здивувати мережа?

Повторюсь, це спеціальне меню на Масницю, меню до Великого посту, оновлена винна карта, страви італійської кухні

-Чи планує заклад розширюватися?

Ми постійно знаходимось в пошуку цікавих приміщень в різних районах як самої столиці, так і передмістя. Також не покидаємо планів експансії в інші міста України. Так що відповідь на ваше питання – «Так, ми плануємо розширюватись».

-Як з меню щодо вегетаріанців?

В наших закладах завжди є страви для вегетаріанців, для кращого орієнтування, вони позначені в меню спеціальною піктограмою «зеленого листочка». А з початком посту таких страв буде ще більше, адже при розробці Пісного меню наш бренд-шеф якраз орієнтувався на страви без м’яса.

-Що нового для дітей і малюків підготував заклад?

Маленьким гостям ніколи не нудно в наших закладах, адже ми розуміємо наскільки важливо надати сервіс не тільки батькам, а і їх дітям. В кожному ресторані «Євразія» є дитяча зона, це може бути як велика дитяча кімната, з лабіринтами та гірками, так і окремий куточок з іграшками. Офіціант завжди запропонує малюкам розвиваючу розмальовку-конструктор, поки батьки обирають страви для діток зі спеціального Дитячого меню. Ну і звичайно вже відомі на весь Київ наші кулінарні майстер-класи, на кожному з яких до 30 діток отримують не тільки заряд позитиву, а і нові скіли з приготування страв.

Що можете запропонувати нашим захисникам і захисницям?

В країні війна і ми не можемо залишатись осторонь. Ще з початку повномасштабного вторгнення ми почали адресно допомагати підрозділам ЗСУ, в яких служать наші співробітники. Масштаби наскільки розрослись, що для правильної організації цього процесу ми створили окремий благодійний фонд «Євразія», де акумулюємо частину прибутку ресторанів, який в подальшому направляємо на купівлю різного обладнання для ЗСУ. Також намагаємось зробити трішки приємнішим перебування військовослужбовців у відпустці або після звільнення в Києві, всі захисники і захисниці отримують в наших закладах знижку 25% на все меню.

«Євразія» постійно спонсорує спортивні та культурні заходи – які плани у подальшому?

В цьому році ми стали генеральним спонсором Української військової ліги (УВЛ). Українська військова ліга – це громадська організація, утворена в 2023 році з метою психологічної реабілітації військових через їхню участь у спортивних змаганнях, в тому числі з футболу, боксу, соккеру тощо

-Які заплановані благодійні акції цієї весни?

Життєлюб (благодійна організація для допомоги літнім людям), допомога підрозділам ЗСУ, допомога в лікуванні та реабілітації військовослужбовців, Добробат (громадська організація волонтерів, які відбудовують пошкоджене в наслідок воєнних дій житло), дитячий будинок в Боярці – це тільки те, куди ми направляємо свою допомогу на регулярній основі. А ще є багато заходів, в яких ми приймаємо участь по запиту. Наприклад в лютому ми виступили партнером прес-конференції, організованої Українською військовою лігою,  благодійного заходу «Все буде весна, Все буде перемога», на якому збирали кошти на дрони. Такі заходи відбуваються регулярно, і ми за радістю приймаємо в них участь.

-Як щодо Великодня? Що пропонуватимете відвідувачам на це великий християнське свято?

Ми ще так далеко не планували, але обов’язково чимось порадуємо наших гостей.

-Наскільки цієї весни змінилась цінова політика закладу?

Більше половини нашого продуктового кошика займають імпортні продукти, на ціну яких дуже впливає курс долара, блокування митниці, логістика, а це в свою чергу впливає на собівартість страв. Взимку ми вимушені були трохи підняти ціни в меню, надіємось, що таких підвищень в цьому році не буде, але нажаль в сучасних умовах такі речі дуже складно спланувати.

Як бачимо, улюблена «Євразія» готова з впевненістю до теплого сезону, а ще готова годувати, дивувати, розважати, дарувати не лише подарунки, а й відчуття комфорту, попри складні часи.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....