Допомога Україні – один із найважливіших пріоритетів США, — Байден

Поділитися:

Америка визначила пріоритетні напрямки до кінця року. Допомогу Україні визначили одним із найбільших пріоритетів Вашингтона. Ще один із пріоритетів американських законодавців –  боротьба з COVID-19. Таку заяву зробив президент США Джо Байден.

Про це повідомляє Reuters.

За інформацією, американський президент скликав зустріч з лідерами Конгресу для обговорення пріоритетів законодавців до кінця року.

«Президент США Джо Байден заявив, що допомога Україні та фінансування продовження боротьби з COVID-19 є пріоритетами», — пише видання.

Крім того, в списку пріоритетів законодавців є фінансування федерального уряду після 16 грудня, коли закінчаться нинішні асигнування. Також закон про повну силу в галузі національної оборони також присутній у списках.

Нагадаємо, раніше Джо Байден запропонував Конгресу виділити понад 37 млрд доларів екстреної допомоги Україні. З них 21,7 млрд – це військова, розвідувальна та оборонна підтримка, 14,5 млрд доларів – гуманітарна допомога, 900 млн – охорона здоров’я та підтримка українських біженців у США.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
24 Березня 2024 року - 20:24
Десять пілотів пройшли базову льотну, наземну та мовну підготовку у...
21 Березня 2024 року - 17:07
Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму...
21 Березня 2024 року - 15:53
За рішенням Кабміну та після обговорення з міжнародними представниками, сторінку...
21 Березня 2024 року - 13:14
Куба - екзотичний острів, який у багатьох асоціюється з Че...