Mama Special 2023 – благодійна акція для мам та дітей

Поділитися:

Благодійний фонд “Мрію жити” провів благодійний проект Mama Special 2023 – це соціальна ініціатива з авторським правами, яка була запущена в Україні у 2021 році благодійним  фондом “Мрію жити” і має на меті підтримати та нагородити героїчних матерів, які виховують дітей з  інвалідністю. Проект також спрямован на привернення уваги до проблем, пов’язаних з інвалідністю
та жіночою стійкістю, та створення спільноти, де жінки можуть отримати підтримку одна від одно 10 серпня 2023 року, 16:00 в Готельно-ресторанному комплексі «Софіївський Посад» Благодійний фонд “Мрію жити» організував неймовірний урочистий захід Mama Special, на честь мам, які виховують дітей з інвалідністю.

У вирі емоцій, щасливими посмішками, музичними виступами за участю зірок і дітей, аніматорами, сюрпризами від організаторів та партнерів, Героїчні матусі і їх дітки, стали учасниками fashion- показа та відчули себе справжніми зірками і королевами неймовірного свята Mama Special 2023.

На святі також пройшла офіційна Церемонія нагородження, усі учасники отримали дипломи, іменні статуетки, подарунки.
Гостями події стали найвідоміші представники різних сфер діяльності: політики, бізнесмени, меценати, представники партнерів, громадські діячі, журналісти, фотографи, оператори і т.д.

У 2014 році був заснований Благодійний фонд «Мрію жити» – це некомерційна організація, здійснювати благодійну діяльність, спрямовану на надання соціально-фінансової допомоги дітям з інвалідністю (ДЦП), на прискорення вирішення їх проблем та відновлення їх здоров’я.

Ми сподіваємось на розуміння всіх і кожного, готові говорити, сприяти, діяти і “оббивати пороги”, щоб допомогти нашим підопічним. Наша мрія – вийти на такий рівень, коли кожен, хто попросить нашої підтримки та допомоги, міг би блискавично її отримати, не чекаючи на слушний момент чи чергові надходження на рахунки фонду! Дякуємо кожному, хто долучився до організації свята Mama Special, відвідав, написав про нас, допоміг морально і фінансово.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
26 Липня 2024 року - 15:13
Що таке холістична медицина та як її принципи стосуються стоматології?
26 Липня 2024 року - 14:14
24 липня 2024 року на другій зустрічі ком’юніті «Майстерня сенсів»...
23 Липня 2024 року - 17:51
Президент вніс до Верховної Ради законопроєкти про затвердження його указів...