Залужний розповів, скільки території вдалося звільнити за останні дні

Поділитися:

Головнокомандувач Збройними Силами України Валерій Залужний повідомив про те, що українські військові звільнили вже понад 3000 кв км від російсько-фашистських загарбників. Про це на своїй сторінці у Telegram написав головнокомандувач Валерій Залужний.

«Ми почали просуватися не тільки на південь і схід, а й на північ. До виходу на державний кордон залишається 50 км. На цих світлинах — результати роботи кількох підрозділів Збройних сил. У тісній взаємодії вони звільнили села Байрак, Нова Гусарівка, Щурівка й Вільхуватка», — пише Залужний та демонструє фото.

«Захоплення потужних укріпрайонів російських військ, котрі вони гордо назвали «Масква», «Омск» й «Пітєр», дало змогу розгорнути контрнаступ на Балаклію, Ізюм та Куп‘янськ», — зауважив жартівливо Валерій Залужний.

Також Головнокомандувач ЗСУ подякував кожному українському воїну. Він заявив, що це за честь боротися пліч-о-пліч з ними, та згадав про полеглих в боях за Україну.

Відомо також, що російські загарбники через значні втрати в живій силі планують провести так звану мобілізацію чоловічого населення на тимчасово захоплених територіях. Зараз чоловікам заборонено залишати населені пункти.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....