У РНБО закликали готуватися до затяжної війни

Поділитися:

Українцям треба готуватися до затяжної війни з росією. Про це у коментарі «Радіо Свобода» заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

«Буде дуже складно, легко не буде. І якщо хтось вважає, що ми вже пройшли якийсь рубікон і далі буде як по маслу, такого не буде, на жаль. Ми будемо мати велику війну з цією країною і нам треба буде докласти багато зусиль, щоб перемога була за нами», — наголосив Данілов.

Він додав, що для окупантів знищення нашого народу – це сакральна мета, саме тому перемогти Україні треба зараз. Інакше це буде просто відкладання війни на невизначений термін.

«Нам треба здобути таку перемогу, яка перекреслить можливості російської федерації повторювати усі ті речі. Нам треба така перемога, яка зламає хребет тієї тварюки, яка сидить на території російської федерації, яка постійно зазіхає на чужі території. Якщо ми це зараз не зробимо, це буде просто відкладена війна», — додав Данілов.

Також секретар РНБО прокоментував заяви деяких висопосадовців щодо контрнаступу. Наприклад, Михайла Подоляка, який нині виконує свою функцію як радник очільника Офісу президента. Доступ до інформації про майбутні дії ЗСУ має лише вузьке коло осіб, до яких Подоляк, на думку Данілова, не входить.

Данілов додав, що наші війська виконують потужне завдання щодо знищення ворога. Це не можна зробити швидко, бо росія – велика колоніальна країна. Перемогти її буде непросто.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...