Норвегія зупинила спрощений режим з рф

Поділитися:

Відтепер росіянам складніше стало потрапити у Норвегію. Угоду про спрощений візовий режим між Норвегією та росією з 22 вересня тимчасово припинено. Про це повідомляють на сайті імміграційного управління Норвегії.

За інформацією, на росіян тепер поширюються звичайні правила оформлення документів, багаторазових віз, зборів і строків оформлення.

«Навіть якщо ви отримали гостьову візу або посвідку на проживання, вам може бути складно приїхати до Норвегії через скасування рейсів. Імміграційне управління не може допомогти вам поїхати до Норвегії», – заявили у відомстві.

Нагадаємо, 31 серпня глави МЗС країн ЄС домовилися зупинити спрощену процедуру видачі віз росіянам. Утім повної заборони видавання віз не буде, оскільки щодо цього немає одностайності країн ЄС. Проти повної заборони на видачу віз російським туристам виступили Німеччина, Франція, Угорщина, Кіпр і Греція.

Із-поміж 25 країн Шенгенської зони, які до війни видавали візи росіянам, 10 держав на національному рівні припинили це робити з деякими винятками.

Країни Балтії та Польща закрили з 19 вересня в’їзд для росіян, які їдуть із метою туризму, зокрема мають шенгенські візи, видані третіми державами.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....