У Палаті представників назвали умову, за якої США втрутяться у війну в Україні

Поділитися:

Підтримка Києва Вашингтоном повинна продовжуватися, оскільки це не дозволить масштабувати агресію Кремля, вважає лідер демократичної меншості Хакім Джеффріс.

Якщо Україна програє у війні проти Росії, Сполученим Штатам, напевно, доведеться втрутитися у ситуацію, причому не лише грошима, а й військовослужбовцями. Про це в інтерв’ю CBS News заявив лідер демократичної меншості у Палаті представників Хакім Джеффріс.

“Ми не можемо дозволити Україні впасти, тому що якщо це станеться, то існує значна ймовірність того, що Америці доведеться втрутитися в конфлікт — не просто з нашими грошима, але й з нашими військовослужбовцями”, – заявив політик.

На його думку, президент РФ Володимир Путін прагне відновити Радянський Союз, аби погрожувати країнам НАТО. При цьому Джеффріс нагадав, що спершу Росія вторглася у Грузію, а після цього анексувала український Крим.

“Чи повинні ми вірити, що перед обличчям такого роду послідовної агресії, що якщо ми дамо можливість Володимиру Путіну досягти успіху в Україні, він зупиниться лише в Україні? Звісно, що ні”, — переконаний лідер демократів у Палаті представників.

Також Джеффріс додав, що серед членів Республіканської партії зростає пропутінська фракція, яка відмовляється підтримувати Україну і чомусь переконана, що РФ не є ворогом США. Він додав, що Марджорі Тейлор Грін очолює підтримку Росії в США.

Нагадаємо, Французький президент Емманюель Макрон після конференції з підтримки України в Парижі 26 лютого заявив, що західні партнери України створять коаліцію з надання ЗСУ далекобійної зброї. Також він додав, що у майбутньому не варто відкидати можливість відправлення в Україну західних військових.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....