Трамп обіцяє закінчити війну в Україні за 24 години: деталі

Поділитися:

За останні два роки колишній президент США Дональд Трамп постійно обіцяє протягом 24 годин після свого повернення у Білий дім покінчити з війною в Україні. Цей “мирний план” полягає у тому, щоб шантажувати як Києв, так і Москву, змушуючи їх до переговорів.

Про це пише видання Bloomberg.

Як розповів один із радників Трампа, політик планує погрожувати Україні припиненням військової допомоги. Росію ж той планує спонукати до переговорів збільшенням постачання зброї ЗСУ.

Радники Трампа Ларрі Кудлоу та Роберт О’Браєн також публічно наполягали на посиленні санкцій проти Центрального банку Росії, щоб схилити Володимира Путіна до мирної угоди.

При цьому поінформовані джерела запевняють, що зараз команда Трампа не веде жодних переговорів з російською чи українською стороною на цю тему, оскільки американське законодавство забороняє приватним особам вести переговори від імені уряду.

Нагадаємо, що Дональд Трамп вже заявив, що зробить більше для захисту України, ніж Джо Байден, який, за його словами, фактично поступиться Україною як подарунком Росії.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Травня 2024 року - 15:24
Академія інтернет-маркетингу WebPromoExperts розробила нову програму для ветеранів АТО та...
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...