США та союзники таємно зустрічалися з Україною щодо мирного плану – Вloomberg

Поділитися:

Минулого місяця відбулася таємна зустріч між Україною, її союзниками з Великої сімки та невеликою групою країн Глобального Півдня, щоб спробувати згуртувати підтримку навколо Києва для проведення мирних переговорів з Росією.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Раніше нерозголошена зустріч радників з національної безпеки 16 грудня відбулася в Саудівській Аравії та послідувала за більш масштабними, розголошеними зібраннями, спрямованими на протидію спробам Москви розділити Україну та її союзників за небажання вести переговори про припинення війни.

Секретність була частково спрямована на те, щоб країни-учасниці відчували себе комфортніше при вступі. Менший формат дозволив вільнішому та відвертішому обговоренню так званої формули миру в Україні та планів просування цього процесу, а також принципів потенційної взаємодії з Росією в майбутньому.

Нагадаємо, Дональд Трамп попросив суддю штату Джорджія відхилити кримінальну справу штату за звинуваченням у змові з метою скасування виборів 2020 року, стверджуючи, що він має імунітет від кримінального переслідування, оскільки Сенат США виправдав його після того, як йому було оголошено про імпічмент за таку ж поведінку.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....