Перший кримінальний процес проти Трампа розпочнеться 15 квітня в Нью-Йорку, – Bloomberg

Поділитися:

Нью-йоркський суддя постановив, що перший кримінальний процес у справі Дональда Трампа розпочнеться 15 квітня на Мангеттені, повернувши справу до нормального порядку після невеликої затримки, спричиненої появою тисяч сторінок нових доказів.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Рішення фактично гарантує, що судовий процес у справі про виплату Трампом порнозірці перед виборами 2016 року передадуть на розгляд присяжних задовго до того, як виборці підуть на виборчі дільниці на листопадових виборах.

Спочатку суд мав розпочатися сьогодні, але 15 березня Мерчан відклав розгляд справи на 30 днів на прохання окружного прокурора Манхеттена Елвіна Брегга. Затримка відбулася після того, як федеральна прокуратура передала нові документи, пов’язані з окремим розслідуванням щодо колишнього адвоката Трампа Майкла Коена, який організував виплату тихих грошей і, як очікується, буде ключовим свідком уряду на суді.

Ймовірний кандидат від Республіканської партії на листопадових президентських виборах залишив зал суду незабаром після призначення дати судового засідання, показуючи великий палець глядачам у першому ряду. Поза судом він сказав журналістам, що планує оскаржити рішення судді про призначення судового розгляду на наступний місяць. Трамп домагався довшої відстрочки, стверджуючи, що накопичені в останню хвилину докази підривають його захист.

Нагадаємо, 25 березня, Манхеттенський суд розглянув справу одіозного екс-президента США Дональда Трампа.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...