Дональд Трамп у пошуках фінансування для судової застави, – Bloomberg

Поділитися:

Сьогодні, 25 березня, Манхеттенський суд буде розглядати справу одіозного екс-президента США Дональда Трампа, сьогодні ж настане крайній термін для внесення застави для покриття цивільної суми в розмірі 454 мільйони доларів. вердикт про шахрайство або ризик того, що штат Нью-Йорк розпочне процес арешту деяких його активів.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Мільярдер-магнат нерухомості тижнями попереджав, що у нього недостатньо грошей, щоб покрити заставу, поки він оскаржує вирок. Йому потрібно 120% судового рішення, або близько 545 мільйонів доларів. Трамп попросив апеляційний суд скасувати цю вимогу, стверджуючи, що він буде змушений провести «пожежний розпродаж» своїх активів, щоб зібрати гроші. Поки що суд не виніс рішення.

Минулого тижня Трамп заявив, що має «майже 500 мільйонів доларів» готівкою, але стверджує, що йому знадобляться резерви близько 1 мільярда доларів, щоб покрити облігацію, і все ще матиме достатньо готівки, щоб керувати своєю розгалуженою компанією з нерухомості. Колишній президент сказав, що готівкова криза виникла після того, як 30 страхових компаній, які організовують такі облігації, відмовилися взяти будь-яке його майно як заставу.

Нагадаємо, Дональд Трамп закликав Верховний суд США оголосити йому імунітет від кримінального переслідування за спробу скасувати результати виборів 2020 року, висуваючи аргументи, спрямовані на те, щоб уникнути суду до того, як виборці підуть на виборчі дільниці в листопаді.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....