Нетаньяху виграє від тривалої війни на Близькому Сході, – Bloomberg

Поділитися:

Нетаньяху може отримати політичну вигоду від продовження війни на Близькому Сході, оскільки це може відтермінувати його ув’язнення за звинуваченнями в корупції.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху може отримати політичну вигоду від тривалої війни на Близькому Сході, заявила Тріта Парсі з Інституту відповідального державного управління Квінсі у Вашингтоні, округ Колумбія.

Наразі Нетаньяху робив усе можливе, щоб відмовитися від припинення вогню, як і президент Байден. Реальність така, що цілі Байдена та Нетаньяху тут повинні бути різними. Але Байден поступився Нетаньяху протягом останніх семи місяців. І Нетаньяху зацікавлений у розширення війни та продовження війни, тому що коли ця війна закінчиться, закінчиться і його політична кар’єра, і це буде також момент, коли його тюремне ув’язнення, швидше за все, почнеться, тому він не зацікавлений у фактичній деескалації, дипломатії або припинення вогню. І питання в тому, що якщо це інтереси Сполучених Штатів, то в якийсь момент Байден повинен поставити інтереси США вище інтересів Ізраїлю та Нетаньяху, – переокнаний Парсі.

Нагадаємо, республіканці закликають негайно прийняти законопроект про допомогу Україні.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...