Ворог скинув КАБи на Борову на Харківщині: постраждала бібліотека та кілька адмінбудевель

Поділитися:

Увечері 16 квітня росіяни завдали ударів по Боровій Харківської області. Зафіксовано влучання КАБів у недіючу адміністративну будівлю підприємства. Також пошкоджені адмінбудівлі суду, пенсійного фонду, бібліотеки та приватні будинки

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Влучання КАБ у недіючу адміністративну будівлю підприємства, також пошкоджені адмінбудівлі суду, пенсійного фонду, бібліотеки та приватні будинки”, – розповів він про вечірній обстріл Борової.

Також, як зазначається у повідомленні, за минулу добу армія РФ двічі обстріляла Золочів Богодухівського району керованими авіабомбами. Внаслідок першого обстрілу вдень було пошкоджено будівлю “Укрпошти”. 57-річна жінка та 49-річний чоловік із акубаротравмами доставлені до медичного закладу.

Пізніше, увечері 16 квітня, росіяни повторно вдарили КАБом по центральній частині селища. Зафіксовано пошкодження двох приватних будинків.

Загалом протягом доби артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Петропавлівка, Кислівка, Піщане. та ін. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Золочів, Веселе, Волохівка, Глушківка, Колісниківка, Берестове.

Нагадаємо, як повідомили раніше у Генштабі ЗСУ, протягом минулої доби на фронті відбулося 68 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 2 ракетних та 64 авіаційних удари, здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...