У Росії заявили про чергову атаку дрону на Бєлгород

Поділитися:

Бідкаються росіяни, що гучно було ще вночі 12 квітня. А ось про наслідки вирішили розповісти лише зараз. Тоді ж, після вибухів, лише заявили, що “унаслідок падіння цілі загорілась трава”.

Тієї доби російська ППО намагалася збити дрони над Бєлгородщиною, а влада згодом навіть підтвердила влучання в будівлю “Газпрому”. А ось про аеропорт тоді росіяни змовчали, інформація з’явилася лише сьогодні, 15 квітня.

Телеграм-канал ASTRA з посиланням на повідомлення екстрених службах регіону, пише, що 12 квітня аеропорт атакували щонайменше три БПЛА. Один безпілотник впав і вибухнув на території – там спалахнула трава, пожежу швидко загасили і пошкоджень нібито немає.

Російське міноборони, яке 12 квітня звітувало про “зупинення спроби київського режиму атакувати об’єкти на території Росії” при цьому не повідомляло про вибухи та їхні причини в районі бєлгородського аеропорту.

Губернатор області В’ячеслав тоді підтвердив, що безпілотник врізався в адмінбудівлю “Газпрому”: було кілька постраждалих, в облцентрі пошкодило два приватні будинки, один господарських суб’єкт і чотири автівки.

Нагадаємо, росіяни ледь не щодня повідомляють про вибухи у різних областях. У Бєлгороді місцеві жителі узагалі відвикли від спокійного життя, натомість вони постійно “тривожаться” та бідкаються через атаки невідомих безпілотників.

 

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...