У Міноборони України потролили росіян

Поділитися:

Міноборони анонсує «спекотну погоду» у тимчасово окупованому Криму та рекомендує російським загарбникам готуватися до запливу на велику дистанцію. Також українське оборонне відомство показало відео знищення російських установок С-300 у Харківській області.

«Прогноз погоди каже, що в Криму буде дуже спекотно. Російським загарбникам час готуватися до запливу. Щоб доплисти до Сочі або Єйська, потрібно багато сил. До речі, до Книги рекордів Гіннесса може бути внесений новий рекорд найдовшого запливу у відкритій воді», – йдеться у повідомленні.

Також у Міноборони «потролили» росіян через ситуацію під Балаклією у Харківській області.

«У районі Балаклії Харківської області підірвані російські С-300. Але панікувати не треба… як кажуть», – пишуть у Міноборони.

Нагадаємо, минулого тижня у Криму були вибухи на авіабазі в Новофедорівці. 16 серпня пролунали вибухи на складі боєприпасів і біля залізничних об’єктів під Джанкоєм, а також у районі військового містечка у Гвардійському. Про вибухи в Криму повідомляли також 18 серпня: у Керчі й Севастополі, в районі аеродрому Бельбек. Главком ЗСУ Валерій Залужний і генерал-лейтенант Михайло Забродський підтвердили, що удари по авіабазі росіян у Саках завдавала українська армія.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....