Росіяни скаржаться на атаку дронів по нафтобазі в Краснодарському краї

Поділитися:

У ніч на четвер, 9 травня, у Краснодарському краї в селі Юровка поблизу Анапи пролунали вибухи. Росіяни заявили, що «хлопки» сталися через дронову атаку на місцеву нафтобазу. У Мережі публікують кадри удару.

Telegram-канал Mash вночі, посилаючись на слова жителів села Юровка Краснодарського краю, заявив про удар БПЛА по нафтобазі та опублікував відповідні кадри.

Повідомляється, що шість безпілотників намагалися атакувати підприємство, всі дрони були нібито подавлені системою радіоелектронної боротьби. Проте деякі БПЛА впали на резервуари нафтобази, внаслідок чого спалахнула пожежа. За попередньою інформацією обійшлося без постраждалих.

На місці удару безпілотників ліквідують наслідки 62 пожежників та 25 співробітників МНС, які залучили 27 одиниць техніки. Також в Юровку приїхав міський голова Анапи Василь Швець.

Нагадаємо,  американське видання Foreign Affairs опублікувало матеріал, у якому проаналізувало українські удари по НПЗ у РФ. Журналісти заявили, що атаки на нафтопереробні підприємства країни-агресора зробили те, що не спромоглися антиросійські санкції.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....