Дронна атака на ворога – пошкоджено завод у РФ та ЗРК окупантів

Поділитися:

Атака безпілотників по території Росії. Учора, 29 лютого, дрони вразили ЗРК “Панцир-С1” у Бєлгородській області. А в ніч на 1 березня БпЛА атакували завод у Дзержинську, який входить до російського ВПК.

За даними джерел ASTRA, 4 безпілотники опівдні 29 лютого атакували район біля села Головчино Грайворонського району Бєлгородщини. Безпілотники вибухнули, внаслідок чого було пошкоджено російську самохідну зенітну ракетно-гарматну установку “Панцир-С1”. Двоє військовослужбовців Міноборони РФ отримали поранення, цивільні не постраждали.

Додамо, учора в Сочі перекинувся зенітно-ракетний комплекс “Панцир-С1”, який рухався під конвоєм поліції. Аварія сталася рано-вранці біля мосту через річку Мамайка. За попередніми даними, причиною інциденту стала надто висока швидкість. Установка “не вписалася” у поворот. “Панцир”, зрештою, підняли за допомогою крана.

“Панцир-С1” – зенітний ракетно-гарматний комплекс малого радіусу дії. Протиповітряна оборона здійснюється автоматичними гарматами та керованими ракетами з радіокомандним наведенням. Комплекс призначений для захисту малорозмірних об’єктів від засобів повітряного нападу (як пілотованих, так і безпілотних). Крім того, комплекс здатний вести боротьбу з легкоброньованими наземними цілями, а також живою силою супротивника.

Нагадаємо, мешканці Дзержинська Нижегородської області повідомили про атаку безпілотників, інформує паблік “Сирена”. Люди розповідають, що чули звуки вибухів, а яскраві спалахи потрапили на камери відеоспостереження.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....