Британська розвідка вказала напрямки, де армія РФ зазнала найбільших втрат

Поділитися:

Російські війська досягли певних успіхів біля Авдіївки Донецької області. Навколо міста складається ситуація, схожа на ту, що під Бахмутом.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

Зазначається, що в останні три тижні російські сили поступово просуваються навколо міста Авдіївка, на північ від Донецька, що утримується Україною.

За даними розвідки, російську операцію переважно проводить 1-й армійський корпус “ДНР”, а місцевий персонал добре знає місцевість.

Згідно з наявними даними, Авдіївка перебуває на лінії фронту конфлікту на Донбасі з 2014 року: місто зараз значною мірою зруйноване. Комплекс Авдіївського коксохімічного заводу, що розтягнувся, швидше за все, стане ключовою територією, яку особливо зручно захищати в міру розвитку битви.

“Тактично ситуація аналогічна ситуації у більшому місті Бахмут, розташованому на північ. Українські сили продовжують організовану оборону, але їхні лінії постачання на захід все більше наражаються на загрозу з боку російської операції по оточенню”, — зазначають у Міноборони Британії.

Нагадаємо, Російські окупанти намагаються відрізати постачання Бахмута, а також атакують у районі Куп’янська, Кремінної, Авдіївки та Мар’їнки.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
29 Березня 2024 року - 13:17
Олександр Кацуба, відомий в минулому менеджер державний підприємств “Полтавагазвидобування”, “Чорноморнафтогаз”...
24 Березня 2024 року - 20:24
Десять пілотів пройшли базову льотну, наземну та мовну підготовку у...
21 Березня 2024 року - 17:07
Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму...
21 Березня 2024 року - 15:53
За рішенням Кабміну та після обговорення з міжнародними представниками, сторінку...