Новий фіт KALUSH з польським виконавцем Grubson та українським репером Mykola Vynar

Поділитися:

Гурт KALUSH, польський виконавець Grubson та український репер Mykola Vynar презентували польсько-український трек та кліп.

Lalala – перший спільний трек артистів, який заряджає своєю потужною енергією та розповідає про залежність від музики. І якщо з Майколою це вже не перша спільна робота, то з Grubson KALUSH співпрацювали вперше. 

“Ідея спільного фіту належить Майколі, він показав мені трек, а я запропонував додатково долучити Grubson, з яким ми познайомилися на фестивалі «Wschód Kultury» (укр “Схід культури”) в Польщі ще у 2021 році. Ми дещо змінили партії та записали спільний фіт. Випустити трек тоді так і не вдалося, адже почалась повномасштабна, тож повертаємося до релізу тільки зараз.” – коментує Олег Псюк, фронтмен KALUSH. 

Lalala – трек про почуття залежності від музики та її впливу на життя. В пісні музика порівнюється з наркотиками, адже вона може впливати на настрій та поведінку, вважають артисти. 

Слідкуйте за новими релізами та колабораціями артистів

ДОВІДКА:

Гурт KALUSH було засновано 2019 року, коли тоді ще майбутній соліст Олег Псюк, «кинув клич» у соцмережах, написавши, що хоче створити реп-гурт. Постійно діючий склад KALUSH наразі  — це сам засновник та лідер гурту KALUSH Олег Псюк та МС КИЛИММЕН. 

KALUSH відзначився співпрацею з такими артистами, як alyona alyona, YARMAK, Христина Соловій, Skofka, Jerry Heil, Океан Ельзи, Leo Mantis, Станіславська, Діма Варварук, vlada, PANINI, Gedz, Skip, Tember Blanche.

Mykola Vynar — український репер, хіп-хоп виконавець. Співзасновник бренду вуличного одягу “PARTYFACE”, засновник подкасту про український хіп-хоп “В’Ю”, гострайтер.

Grabson – продюсер, репер і вокаліст. Пройдений творчий шлях можна виміряти лише кількістю пройдених кілометрів та зіграних концертів. Ось уже кілька років його сценічна діяльність щоразу стає справжньою музичною подією.

Grabson першим у Польщі побив рекорд YouTube, а його пісня «Na Szczycie» стала першою піснею в стилі хіп-хоп, яка подолала рубіж у 100 мільйонів переглядів! Володар золотих і платинових записів.

 

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....