Уряд Макрона планує політично ризиковані скорочення соціального забезпечення, – Bloomberg

Поділитися:

Прем’єр-міністр Франції Габріель Атталь пообіцяв ще більше скоротити допомогу з безробіття, ризикуючи негативною реакцією напередодні виборів до Європарламенту, оскільки він намагається приборкати шалений дефіцит бюджету та продовжувати програму економічних реформ президента Еммануеля Макрона.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Уряд доручить підприємствам і профспілкам, які керують страхуванням на випадок безробіття у Франції, обговорити деталі змін, які будуть запроваджені восени, сказав Аттал в інтерв’ю телеканалу TF1.

Він сказав, що капітальний ремонт може поєднувати кілька модифікацій, таких як скорочення максимальної тривалості соціальної допомоги до 12 місяців з 18, подовження періоду роботи, необхідного для отримання пільг, і скорочення виплат у часі.

«Наша мета — досягти повної зайнятості», — сказав Аттал у середу. «Моя мета — не приставати до окремих людей, а похитнути систему, щоб стимулювати повернення до роботи».

Нагадаємо, французький ринок праці обертається проти Еммануеля Макрона, викликаючи занепокоєння в його команді, що результати президента як економічного реформатора не можуть протистояти зростанню популярності Марін Ле Пен.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...