Проблема високого безробіття президента Франції Макрона може допомогти Марін Ле Пен – Bloomberg

Поділитися:

Французький ринок праці обертається проти Еммануеля Макрона, викликаючи занепокоєння в його команді, що результати президента як економічного реформатора не можуть протистояти зростанню популярності Марін Ле Пен.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Зростання безробіття протягом минулого року вже робить все менш імовірним те, що він досягне мети «повної зайнятості», яку він поставив на свій другий термін до 2027 року. У четвертому кварталі рівень безробіття становив 7,5%, порівняно з 7,1% роком раніше.

Більше того, перспективи на найближчі місяці в другій за величиною економіці єврозони затьмарені, оскільки компанії в різних секторах, від фінансів до нерухомості та роздрібної торгівлі, готуються до звільнень.

За словами особи, знайомої з його думкою, Макрон стурбований, що скорочення робочих місць у великих компаніях змінить суспільне сприйняття його кар’єри напередодні виборів до Європейського парламенту в червні.

Нагадаємо, Спікер Палати представників США Майк Джонсон поки що не збирається ставити на голосування підтриманий Сенатом законопроєкт щодо допомоги Україні.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...