Зеленський привітав захисників із Днем ЗСУ зі Слов’янська

Поділитися:

Президент Володимир Зеленський записав вітання для українських захисників з нагоди Дня Збройних Сил України на тлі стели міста Слов’янськ у Краматорському районі Донецької області.

У відеозверненні Зеленський привітав військовослужбовців та ветеранів України.

«Сьогодні не лише день ЗСУ, зараз рік ЗСУ, я думаю, час ЗСУ. Час, коли усі бачать, хто такі українські захисники та захисниці. Хтось називав себе другою армією світу, але всі бачать, хто має перше місце», — сказав він.

Зеленський розповів, що зустрів День ЗСУ на передовій, з нашими бійцями.

«Сьогодні ми на Донеччині. Зона бойових дій стала більшою, боротьба важчою, ціна – вищою. Але є те, що залишається незмінним, стійким, сталевим – ваша відвага, витримка воля, а отже – наша свобода», – сказав Зеленський.

Президент запевнив, що пишається кожним родом військ ЗСУ, і висловив подяку батькам, які виховали справжніх героїв, дружинам, чоловікам і дітям, які чекають на захисників і захисниць.

Також глава держави висловив упевненість, що країна обов’язково відзначатиме День ЗСУ на вільній землі під мирним небом у центрі української столиці на Майдані Незалежності.

«Стійко і самовіддано ви прокладаєте цей складний шлях через звільнення центру, півночі, півдня, сходу нашої держави, через звільнення наших прекрасних міст – Ірпеня, Бородянки, Бучі, через Бахмут, Ізюм, Балаклію, через Херсон, Харків та площу Свободи, Краматорськ та площа Миру. І, звичайно, шлях до Майдану Незалежності та нашої свободи лежить через вільний Донецьк, Луганськ та Крим. Усі дії ведуть до свободи, всі кроки – до перемоги», – наголосив Зеленський.

В ході поїздки на схід України Володимир Зеленський вручив державні нагороди військовослужбовцям.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...
15 Квітня 2024 року - 23:08
Понад чотири місяці студенти проходять навчання в соціальній акторській школі...
12 Квітня 2024 року - 13:41
Hillel IT School підписують у “Вчасно” навіть інструктажі з питань...
11 Квітня 2024 року - 12:05
Сьогодні, 11 квітня, Верховна Рада ухвалила Закон про мобілізацію