Центр рекрутингу української армії розпочав свою роботу у Львові: що відомо

Поділитися:

У Львові відкрили перший в Україні Центр рекрутингу української армії, де можна дізнатися актуальну інформацію про вакансії, поспілкуватися з представниками бригад і вибрати посаду, повідомило міністерство оборони.

“Міноборони спільно з Львівською міською радою запустило у Львові пілотний проєкт рекрутингу до української армії. Відсьогодні в центрі можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію в армії”, – йдеться в повідомленні Міноборони в телеграм-каналі в понеділок.

Як повідомляється, центр працюватиме за адресою вул. Костя Левицького, 67. У подальшому такі центри мають запрацювати в усій Україні.

“Армії потрібні вмотивовані люди, які свідомо роблять свій вибір служити на конкретній посаді в конкретній частині. Ми бачимо за даними соціологічних опитувань, що переважна більшість українців та українок готові долучитися до захисту Батьківщини за умови можливості вибору, врахування свого досвіду та фаху, розуміння з ким і де служити. Рекрутинг – це саме про добровільний і свідомий вибір”, – розповіла під час презентації проєкту заступник міністра оборони України Наталія Калмикова.

За її словами, Міноборони має намір “максимально масштабувати наші активності з рекрутингу й в інших містах України, відкривати центри рекрутингу, розповідати людям про наявні можливості знайти своє місце в обороні держави”.

У повідомленні наголошується, що в центрі щодня працюватимуть рекрутери, які надаватимуть інформацію щодо вакансій в армії, консультуватимуть і проводитимуть профорієнтаційні тести, а також супроводжуватимуть увесь процес до призначення на відповідну посаду в армії.

Відзначено важливість того, що “центр не матиме стосунку до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. Тож тут не вручатимуть повісток, а лише надаватимуть консультації”.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...