Росія активно використовує авіацію на Півдні

Поділитися:

У ніч з 31 серпня на 1 вересня окупанти з авіації завдали кілька ракетних ударів по території України.

Про це  розповіла начальниця пресцентру ОК «Південь» Наталя Гуменюк. За її словами, ракетою був завданий удар по Березнегуватській громаді у Миколаївській області. Це фактично лінія фронту. Ще дві ракети типу Онікс ворог випустив з Криму з ракетного комплексу Бастіон. Ними було завдано ударів по Одещині – території глибокого тилу. Одну ракету збили сили ППО, друга, на щастя, руйнувань і жертв не спричинила.

На думку речниці, таким чином окупанти намагаються довести, що вони ще мають ту важку й далекобійну зброю, яка може завдати неспокою всій території нашої держави.

Також, за словами Гуменюк, з використанням важкої артилерії було обстріляне Криворіжжя. Свою зброю окупанти розмістили на лівому березі Каховського водосховища.

«Ворог постійно втручається в цивільне життя мирних громадян. Це така тактика психологічного тиску, і переконання в тому, що вони сильні й присутні», – наголосила Гуменюк.

Наразі, за словами речниці ОК «Південь», одне із завдань ЗСУ руйнувати логістичні шляхи окупантів, зокрема мости й понтонні переправи, а також знищувати його тилові позиції.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....