Найкращий сервіс мірокредитування за версією PaySpace Magazine

Поділитися:

CreditPlus бере участь у престижній церемонії PaySpace Awards і претендує відразу на три номінації.

PaySpace Magazine — інтернет-проєкт, зосереджений на важливих темах електронної комерції, платежів і фінансових сервісів, а також на питаннях, пов’язаних з платіжними системами та інноваціями в цій сфері. Щороку проєкт проводить церемонію найкращих компаній та експертів на фінансовому ринку України, яка називається PaySpace Magazine Awards.

Участь CreditPlus у PaySpace Magazine Awards

Компанія Кредит Плюс є щорічним учасником даної церемонії та регулярно отримує нагороди. Цього року бренд представлений відразу у трьох номінаціях:

  • «Найкращий освітній проєкт у фінтех» — кампанія «Мотивація нескорених. Scholarship in Ukraine», під час якої бренд виступав у ролі грантодавця талановитим студентам. Вони представили роботи на фінансову тематику, успішно їх захистили та отримали спонсорські гроші на навчання.
  • «Експерт року» — СЕО ТОВ «Авентус Україна», Володимир Довгаль, є видатним експертом зі значним стажем не лише успішно керує командою, але і є активним учасником ключових подій та ініціатив на фінансовому ринку протягом минулого року. Під його керівництвом компанія з підтвердженою репутацією вже протягом 7 років поспіль продемонструвала стабільне зростання.
  • «Найкращий сервіс мікрокредитування» — компанія CreditPlus, яка створена у 2017 році та входить до топу лідерів ринку.

Проголосувати за CreditPlus можна на сайті PSM7. Голоси приймаються до 30.11.2023.

Про мікрокредитування та МФО

Мікрокредитування — це процес надання невеликих кредитів, зазвичай невеликої суми, через інтернет. Ці кредити можуть використовуватися для покращення життєвих умов, освіти, а також інших цілей.

Мікрофінансові організації — це установи, які надають кредити онлайн та інші фінансові послуги, зазвичай в невеликих сумах.

Соціальний вплив. Мікрокредитування та МФО часто ставлять перед собою соціальні цілі, такі як збільшення доступу до фінансових послуг для менш забезпечених верств населення. Ця галузь має значний позитивний вплив на розвиток суспільства.

Як отримати кредит онлайн в МФО?

  • Пошукайте надійну та відому МФО, яка пропонує кредити онлайн. Важливо перевірити репутацію та відгуки про цю організацію, а також умови кредитування, щоб зрозуміти вимоги та умови кредиту.
  • Створіть особистий обліковий запис на вебсайті МФО або у мобільному додатку. Для цього заповніть необхідні поля з особистою інформацією.
  • Визначте суму кредиту та строк внесення платежу.
  • Заповніть онлайн-заявку на кредит на сайті МФО. Вам знадобляться паспорт, ІПН, банківська картка й актуальний номер телефону.
  • У разі схвалення підпишіть договір кредитування SMS-кодом.
  • Після підписання договору кошти будуть перераховані на ваш банківський рахунок.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
26 Липня 2024 року - 15:13
Що таке холістична медицина та як її принципи стосуються стоматології?
26 Липня 2024 року - 14:14
24 липня 2024 року на другій зустрічі ком’юніті «Майстерня сенсів»...
23 Липня 2024 року - 17:51
Президент вніс до Верховної Ради законопроєкти про затвердження його указів...