На Херсонщині вбито депутата-зрадника Ковальова

Поділитися:

Олексія Ковальова, колаборанта та колишнього нардепа із «Слуги народу», було вбито на окупованій території Херсонської області. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Сергій Хлань. За його словами, Ковальова вбили в місті Залізний Порт на Херсонщині.

Натомість, як стверджує український журналіст Андрій Цаплієнко, зрадника зарізали у власному будинку в місті Гола Пристань Херсонської області. До цього може бути причетний рух національного спротиву Херсонщини, оскільки партизани вже оголошували, що Ковальов є для них «пріоритетною мішенню».

Про смерть колаборанта повідомили і пропагандистські ЗМІ. За їхньою версією, Ковальова знайшли з вогнепальним пораненням в голову. Поруч із тілом знаходилась помпова рушниця «моссберг», яка належала зраднику.

Нагадаємо, 28 квітня партія «Слуга народу» виключила нардепа Ковальова зі своєї фракції у Верховній Раді. Згодом на тимчасово окупованій Херсонщині він заявив, що «росія на Херсонщині назавжди». Також він обговорював із загарбниками крадіжку українського зерна.

У липні Офіс генерального прокурора повідомив Ковальову про підозру у держраді та пособництві росії. Колаборанту загрожувало покарання до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацію майна.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....