Модульна металочерепиця – як один із найкращих матеріалів для міцної покрівлі

Поділитися:

Листи металу у форматі модульної черепиці – чудовий варіант, якщо ви зацікавлені у міцному перекритті будівель. Такий будматеріал вибирають для приватних будинків та покрівлі у громадських будівлях. Він відрізняється високими показниками міцності та довговічності. Далі розповідаємо докладніше про основні переваги модульної металевої черепиці.

Особливості профілів металочерепиці

Модульна металочерепиця – це звичайна черепиця, тільки з фіксованою довжиною та шириною. Її випускають у листах з фіксованими параметрами, що спрощує процес перекриття покрівлі та саме транспортування продукції. В яких розмірах представлена на ринку металочерепиця, можна дізнатись у каталозі метал профіль від заводу «А-Профіль».

Для виготовлення такої покрівлі використовують оцинковану сталь із товщиною 0.50-0.55 мм. Також листи покривають полімерним покриттям, щоб забезпечити захист та збільшити експлуатаційний термін. Поліестерне покриття може бути матовим та глянсовим для поєднання з різними архітектурними рішеннями.

Хоч би які матеріали не пропонував будівельний ринок, за ці роки жоден аналог не зміг перевищити популярності металочерепиці. Завдяки властивостям продукції її вибирають і приватні особи, і будівельні компанії для зведення будинків.

Переваги металочерепиці: 5 характеристик, чому її вибирають

Продукція даного формату відрізняється багатьма характеристиками, які є важливими при перекритті будівель. Це, зокрема, такі переваги:

  • Довго зберігає свою цілісність і міцність за рахунок стійкості до корозії:
  • Не створює зайвого тиску на будівництво через легкість листів;
  • Фасування в заданих розмірах спрощує процес монтажу;
  • Зменшена кількість відходів, оскільки елементи випускають у заданих розмірах;
  • Стійкість до зовнішніх впливів, особливо до вологи та морозу, тому не змінюється ні зовні, ні за властивостями.

Такий покрівельний матеріал можна використовувати для конструкцій будь-якої складності – з мансардами, балконами, димарями та іншими елементами. Більше про сам будматеріал та його особливості читайте на Вікіпедії.

Які зовнішні характеристики металочерепиці у модулях?

Металеві листи для покрівлі представлені у різних колірних рішеннях. Вибір дуже великий, що дозволяє реалізувати різноманітні дизайнерські проекти. До того ж зовнішній вигляд зберігається довгий час, не вигоряє на сонці і не змивається від вологи.

Щоправда вироби вимагають обережності у роботі, адже шар покриття може пошкодитися при укладанні. Але це трапляється, якщо сильно подряпати лист гострим предметом. В основному таке перекриття слугує довго, і виглядає стильно.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...