Інклюзивний календар із ЗСУ на 2024 рік: коли чекати

Поділитися:

“Герої бувають різні” – це проєкт що презентував минулого року перший в Україні інклюзивний календар із ЗСУ. Для обкладинки календаря знявся морпіх Михайло Діанов, який отримав поранення та був у полоні. В цьому році в організації обіцяють аж два календарі.

Перший, це вже відомий Інклюзивний календар із ЗСУ, на сторінках якого ви можете познайомитись з нашими героями, із героями що були поранені, та з героями що втратили кінцівки захищаючи нашу Батьківщину.

Актуальність інклюзивності, прийняття суспільством, доступності міської інфраструктури зростає з кожним днем. Календар, як і торік, підіймає ці актуальні теми, він зібрав на своїх сторінках героїв що продовжують жити, боротися, реабілітуватися та стають прикладом для своїх побратимів що мають суміжний досвід поранень.

На сторінці проєкту вже анонсували реліз календаря, та старт передзамовлення, а також познайомили з одним із героїв календаря. Це Михайло Бакалюк. Михайлу Бакалюку 40 років, родом він з Донеччини, селища Миколаївка. У 2014 році через початок військової агресії РФ чоловік разом з родиною переїхав до Ірпеня Київської області, тоді ж пішов захищати країну його брат. А у 2022 році, після деокупації Ірпеня, Михайло також прийняв рішення вступити до лав ЗСУ.

Михайло отримав поранення у червні 2023 року на Запорізькому напрямку, коли йшов на штурм російських позицій та наступив на міну. Зараз Михайло ділиться своїм досвідом, тим як проходить його лікування та реабілітація, надихає своїх побратимів із суміжним досвідом боротися та жити далі.

В цьому році крім вже відомого аудиторії інклюзивного календаря проєкт “Герої бувають різні” анонсував календар присвячений жінкам “Жінки серед війни”.  Очікуємо ще один цікавий календар що надихає. Тож в цьому році обрати який же календар придбати як новорічний подарунок буде складніше.

Щороку у всьому світі виходить багато календарів на різні теми, а календарі “Герої бувають різні” мають стати гарною традицією свідомих українців.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...