Британія зможе застосувати ядерну зброю – якщо буде потрібно

Поділитися:

Ліз Трасс, яка нині очолює Міністерство закордонних справ Великої Британії і яка може очолити уряд країни, вважає можливим застосування ядерної зброї, якщо цього потребує захист держави. Про це політик заявила під час передвиборних дебатів, – повідомляє The Telegraph.

«Я думаю, це важливий обов’язок прем’єр-міністра. Я готова це зробити», – заявила Трасс у відповідь на запитання, як би вона себе почувала в ситуації, коли буде необхідність застосувати ядерну зброю.

Як відомо, у Британії триває кампанії з виборів лідера правлячої Консервативної партії Великобританії, переможець якої очолить уряд країни.

Минулого тижня Ліз Трасс  суттєво випереджала свого опонента Ріші Сунака. За підсумками опитування від 18 серпня, її збиралися підтримати 66% членів Консервативної партії з тих, хто визначився з вибором, а Сунака – 34%. Консервативна партія оголосить ім’я нового очільника уряду Великої Британії 5 вересня після голосування серед членів партії.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс заявила, що у разі перемоги на пост прем’єр-міністра країни вона значно збільшить військову і гуманітарну підтримку України.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
24 Березня 2024 року - 20:24
Десять пілотів пройшли базову льотну, наземну та мовну підготовку у...
21 Березня 2024 року - 17:07
Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму...
21 Березня 2024 року - 15:53
За рішенням Кабміну та після обговорення з міжнародними представниками, сторінку...
21 Березня 2024 року - 13:14
Куба - екзотичний острів, який у багатьох асоціюється з Че...