Секрети молодості від співачки СолоХи

Поділитися:

Моржування або зимові купання у відкритих водоймах — це один з потужних і ефективних прийомів загартовування людини. На своєму власному прикладі вже третій рік поспіль найспортивніша співачка СолоХа доводить, що моржування — це не тільки прекрасний метод загартовування людини, але і відмінний спосіб корекції фігури і загальної енергетики людини. 

Починати пірнати у холодну воду співачка почала за християнськими традиціями на Водохреща ще 12 років тому. Традиції дотримувалася, як і більшість українців, раз на рік. Згодом   почала детальніше цікавитися моржуванням, адже помітила, що після пірнання не лише покращується загальний стан та настрій, але і зміцнються імунітет. Всі ці фактори однозначно впливають на збереження молодості та краси.

Так як маючи щільний графік, потрібно завжди виглядати гарно та свіжо, бути завжди активною, потрібно знаходити ресурси, де цю енергію черпати. Саме тому СолоХа вирішила практикувати моржування на постійній основі, вважаючи такий спосіб найбільш продуктивним і робить це вже третій рік поспіль.

Зважаючи на останні події в Україні та прогнозовану третю хвилю коронавірусу, важливо тримати організм максимально адаптованим та загартованим до морозів. Зауважимо, що співачка СолоХа жодного разу не хворіла «короною» і пояснює цей факт виключно постійним загартування в воді.

Улюбленим місцем для пірнання СолоХа вважає Голосіївську купель, адже вона не лише освячена, але і має особливу енергію. «Після пірнання в Голосіївську купель, людина не лише очищується, отримує фізичну енергію, а відбувається і духовне очищення, адже знаходиться купель на території Голосіївського монастиря. Я щиро вірю, що ця купель свята», – стверджує СолоХа.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
24 Березня 2024 року - 20:24
Десять пілотів пройшли базову льотну, наземну та мовну підготовку у...
21 Березня 2024 року - 17:07
Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму...
21 Березня 2024 року - 15:53
За рішенням Кабміну та після обговорення з міжнародними представниками, сторінку...
21 Березня 2024 року - 13:14
Куба - екзотичний острів, який у багатьох асоціюється з Че...