Західні аналітики розповіли, чому санкції не зупинили РФ

Поділитися:

Зусилля під керівництвом США запровадити руйнівні санкції проти Росії після її вторгнення в Україну у 2022 році, можливо, стримували військові зусилля Володимира Путіна. Але через два роки кінцева мета цих зусиль стає все більш недосяжною, оскільки, за прогнозами, цього року економіка Росії перевершить очікування.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

У зв’язку з тим, що деякі республіканці в Конгресі блокують надання додаткової допомоги, оскільки Україні не вистачає боєприпасів, а Росія завойовує позиції, а Білий дім і Європа обіцяють нові санкції, пов’язані зі смертю Олексія Навального та річницею війни, повстає питання у ефективності вже впроваджених санкцій.

«Я точно можу сказати, що російська економіка дуже жива», — каже Денис Касянчук, економічний редактор The Bell, незалежного російського медіа. Він працював у центральному банку Росії, коли Росія напала на Україну, але з тих пір втік. Він каже, що санкції, можливо, «закінчилися».

Дійсно, минулого місяця Міжнародний валютний фонд заявив, що очікує, що цього року економіка Росії зросте більше, ніж очікувалося.

Нагадаємо, Сполучені Штати запровадять санкції проти понад 500 цілей у п’ятницю в рамках заходів, приурочених до другої річниці вторгнення Росії в Україну.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...