Велика Британія поставить Україні ще 1000 ракет

Поділитися:

Великобританія надасть Україні 1000 додаткових ракет класу «земля-повітря» для допомоги у боротьбі з російською загрозою українській інфраструктурі. Про це повідомив міністр оборони країни Бен Воллес.

«Це зобов’язання щодо постачання ще сотень ракет класу «земля-повітря» продовжує нашу оборонну підтримку України проти російської агресії та допоможе Україні протистояти загрозі незаконних ударів по критично важливій національній інфраструктурі», – сказав Воллес.

За інформацією, обладнання включає пускові установки та ракети та здатне збивати повітряні цілі, включно з російськими безпілотниками та крилатими ракетами.

Раніше Воллес заявляв, що Велика Британія посилить підтримку українських солдатів упродовж зими, оскільки наближається ключова битва в Херсоні.

Велика Британія вже відправила для українських військових намети, що обігріваються, і 12 тисяч спальних комплектів від екстремальних холодів.

«Зима наближається, і це важливий виклик для обох сторін. Тож ми сповнені рішучості… дати українським солдатам найкращі базові навички, тому що ми вже знаємо, що російські військові цього не роблять», – сказав міністр оборони Британії.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...