В Офісі Президента прокоментували атаку москви безпілотниками

Поділитися:

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк вважає атаку дронів у російській столиці “протестом безпілотників, які відмовилися завдавати ударів проти мирних українців”.

Про це він написав у Твіттері.

“Безпілотники протестують, відмовляючись атакувати мирних громадян України, і повертаються з вибуховим протестом до авторів російського “повітряного терору”, що окопалися в Москві… Навіть штучний інтелект вже розумніший і далекоглядніший за військово-політичне керівництво РФ”, – переконаний Подоляк.

Як повідомлялося, Слідчий комітет росії заявив, що його слідчі розслідують на місці “факти падіння безпілотних літальних апаратів на будинки в москві”.

Розвідники міжнародної спільноти InformNapalm стверджують, що дрони, які вранці масовано атакували Москву, були китайськими та прилетіли зі східної частини Московської області.

Після початку росією повномасштабної війни проти України на російських територіях, як прикордонних, так і більш далеких, відбуваються вибухи, пожежі, атаки БПЛА.

Так, буквально днями в москві сталася пожежа у військкоматі, а буквально 20 травня в центрі столиці РФ було знайдено дрон, який нібито був з камерою.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...