Україна готується до російських дезінформаційних атак на Зеленського, – Bloomberg

Поділитися:

Українська влада стурбована тим, що президент Володимир Зеленський є вразливим для російської дезінформаційної кампанії, яка намагатиметься підірвати його авторитет.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Київ готується до спонсорованого Кремлем наративу, який намагатиметься використати сумніви щодо авторитету президента, щоб дестабілізувати суспільну довіру, особливо серед українських військових.

Це питання виникає в делікатний момент для українського лідера, чия колись неприступна популярність падає, оскільки війна йде вже третій рік і російські війська починають наступ. Офіційні особи в країні стурбовані тим, що прогрес може набрати обертів до літа, якщо союзники не збільшать обсяги поставок боєприпасів, оскільки запаси вичерпуються.

Центральним у зусиллях Кремля буде спроба підірвати демократичну легітимність Зеленського в очах громадськості, оскільки його п’ятирічний термін добігає кінця без голосування щодо переобрання.

Український лідер чітко дав зрозуміти, що очікує, що Кремль зачепиться за це питання, навіть коли президент Володимир Путін цього місяця проводить вибори, результати яких жорстко контролюються російською владою, щоб продовжити своє майже чвертьстолітнє правління.

Нагадаємо, лідер більшості в Сенаті США Чак Шумер оголосив про двопартійну угоду щодо пакета законопроєктів, які вирішують питання бюджету США.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...