Триває жорсткий штурм Соледара – окупанти провели перегрупування

Поділитися:

Російські загарбники розпочали потужний штурм міста Соледар Донецької області після того, як їм не вдалося окупувати місто. Важкі бої тривають просто зараз.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«Ворог провів перегрупування, відновив втрати, перекинув додатково штурмові загони, змінив тактику та розпочав потужний штурм», – розповіла Маляр.

За її словами, величезну кількість штурмових груп сформовано з найкращих резервів «вагнерівців», рашисти йдуть «буквально по трупах своїх же солдатів».

«Ворог масовано застосовує артилерію, системи залпового вогню та міномети, накриваючи вогнем навіть власних бійців. Наші захисники мужньо захищають кожен метр рідної землі. Жорстокі бої продовжуються прямо в ці хвилини»,– додала заступник міністра оборони.

Нагадаємо, за попередню добу ворог здійснив 106 обстрілів у Соледарі, у місті сталися 22 бойові зіткнення. За повідомленням командувача Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковника Олександра Сирського, рашисти здійснили відчайдушну спробу штурму міста Соледар з різних напрямків та кинули у бій найбільш професійні загони вагнерівців. Але зазнали втрат і відступили.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
24 Березня 2024 року - 20:24
Десять пілотів пройшли базову льотну, наземну та мовну підготовку у...
21 Березня 2024 року - 17:07
Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму...
21 Березня 2024 року - 15:53
За рішенням Кабміну та після обговорення з міжнародними представниками, сторінку...
21 Березня 2024 року - 13:14
Куба - екзотичний острів, який у багатьох асоціюється з Че...