Росія може використати “злиті” дані Пентагону і вкинути у мережу фейкові документи, – Данілов

Поділитися:

Секретар РНБО Олексій Данілов не виключає, що Росія може використати ситуацію з витоком даних Пентагону щодо контрнаступу ЗСУ і “вкинути” в мережу фейкові документи.

Про це він сказав в ефірі загальнонаціонального телемарафону “Єдині новини”, інформує  Укрінформ.

“Документи є різні. Є частина документів, які можуть бути чутливими з того чи іншого питання. Є частина документів, які зараз можуть з’являтися в мережі, які не мають відношення до цього процесу. Але ті країни, які зацікавлені, передусім Росія, можуть зараз кидати певні документи під виглядом саме цього “витоку”. Ми маємо на це зважати, а також дуже уважно аналізувати ці речі”, – сказав секретар РНБО України.

Водночас Данілов підкреслив, що відносини з партнерами України мають залишатися міцними, попри все. Він зауважив, що остаточне рішення з питань стратегічних дій на фронті, враховуючи всі поточні обставини, ухвалює українська сторона, представлена обмеженим колом осіб на чолі з Верховним Головнокомандувачем. 

Нагадаємо, журналісти The Washington Post дізналися, що за масштабним витоком таємних документів розвідки США може стояти співробітник американської військової бази, який нібито зливав їх у мережу без особливих політичних цілей, але скептично ставився до влади та спецслужб США.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...