Допомога Україні врізається в протистояння в палаті представників США через кордон – Bloomberg

Поділитися:

Будь-яке полегшення, яке відчує Київ у зв’язку з тим, що Сенат США схвалив військову допомогу Україні, майже напевно буде недовгим. Цей закон не має жодних шансів просунутися в Палаті представників США найближчим часом.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Спікер Палати представників США Майк Джонсон відмовився вживати заходів щодо України, доки не буде прийнятий виключно республіканський законопроект щодо вирішення кризи з мігрантами на кордоні між США та Мексикою. Демократи, які минулого тижня схвалили короткострокову двопартійну імміграційну угоду, кажуть, що ціна цього викупу просто занадто висока.

Вибори 2024 року загалом — і Дональда Трампа, зокрема.

Ймовірний кандидат у президенти від Республіканської партії наказав республіканцям не погоджуватися на щось менше, ніж «ідеальна» угода — позиція «все або нічого», яка дозволяє йому будувати свою кампанію навколо загострення проблеми на кордоні.

Трамп також поставив під серйозні сумніви зобов’язання США щодо безпеки, шокувавши союзників по НАТО в суботу, коли колишній президент сказав, що одного разу сказав європейському лідеру, що він дозволить Росії робити «все, що їм заманеться» з членами Альянсу, які цього не роблять. виконати свої обіцянки щодо витрат на оборону.

Тривале протистояння щодо України ще більше обтяжить альянс НАТО, попереджають демократи, і ризикує забезпечувати Росії перемогу в Україні.

Нагадаємо, Сенат Сполучених Штатів Америки ухвалив рішення припинити дебати щодо законопроєкту про виділення допомоги Україні та Ізраїлю. Таким чином, наблизилася фінальна частина голосування.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...