Більше ППО, танків, артилерії та снарядів: президент України підбив підсумки “Рамштайну”

Поділитися:

На десятому засіданні союзників України у форматі Рамштайн було обговорено нову військову допомогу Києву. Зараз це особливо важливо, оскільки російська агресія наближається до моменту, коли вона може надірватися. Про це заявив у зверненні президент Володимир Зеленський.

“Сьогодні був плідний міжнародний день для нашої держави, для нашого захисту. Відбулось чергове засідання у форматі Рамштайн, уже десяте. Боєприпаси для наших воїнів, артилерія, танки, захист українського неба – все це обговорювалось. Є рішення. Особливо зараз це важливо – коли відчувається, що російська агресія наближається до моменту, коли вона може надірватись”, – сказав Зеленський.

Він наголосив, що немає такого терориста, який міг би нарощувати свій потенціал у протистоянні з вільним світом, і Росія не є винятком. “Треба постійно посилювати тиск за терор. Тиск у нашій обороні, у санкціях проти Росії, у знищенні шляхів обходу санкцій російською державою та її компаніями, у політичному та юридичному тиску”, – додав Зеленський.

За його словами, що більше буде тиску, то швидше буде рух до відновлення територіальної цілісності України та міжнародного правопорядку. “Робимо все, щоб партнери це відчували. Цю необхідність тиснути й надалі. Крок за кроком. Безупинно”, – наголосив глава держави, додавши, що окупант буде знищений.

 

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...