ЗСУ продовжують працювати на лівому березі Херсонщини

Поділитися:

Минулої доби (з 7:00 дев’ятого січня до 7:00 десятого) бійці Збройних сил України (переважно наші морські піхотинці) відбили усі дев’ять атак російських загарбників на свої позиції на лівому окупованому березі Дніпра у Херсонській області.

Мало того, що наші захисники щоразу примушували інтервентів із втратами поверталися на вихідні позиції, вони ще й працюють над розширенням плацдарму на лівому березі річки.

Про це у ранковому зведенні у своєму телеграм-каналі доповіла пресслужба командування Сил оборони півдня України. Також вона вказала підтверджені аеророзвідкою втрати окупантів на цій ділянці фронту за звітний період.

Так, ліквідовані 27 окупантів (взвод), знищені реактивна система залпового вогню «Град», 152-міліметрова самохідна артилерійська установка «Мста-С», комплекс відеоспостереження «Муром-М, безпілотний літальний апарат, станція радіоелектронної боротьби, одинадцять автомобілів загарбників.

Нагадаємо, минулого місяця відбулася таємна зустріч між Україною, її союзниками з Великої сімки та невеликою групою країн Глобального Півдня, щоб спробувати згуртувати підтримку навколо Києва для проведення мирних переговорів з Росією.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...