Західна розвідка розсекретила інформацію скільки може тривати війна в Україні, – СNN

Поділитися:

Російська агресія Росії проти України може тривати не менше двох років, а деякі експерти називають термін у п’ять років. Про це з посиланням на представників  розвідки США та Заходу пише CNN у п’ятницю, 19 січня.

У розвідці США зазначили, що війна Росії проти України продовжиться незалежно того, що буде відбуватися в американській політики у 2024 році. На думку експертів, війна може тривати не менше двох років, а за деякими оцінками до п’яти років.

“Оцінки відрізняються, але практично всі вони припускають, що, згідно з багатьма джерелами, знайомими з розвідкою, буде ще принаймні два роки боротьби — достатньо довго, щоб пережити перший термін Байдена. У приватному порядку деякі офіційні особи США та Заходу кажуть, що бойові дії можуть тривати ще п’ять років”, – йдеться в матеріалі.

Військовий експерт зазначив, що ще одна спроба великого контрнаступу з боку України з метою розколу російських військ у південному окупованому місті Мелітополь ймовірна ще через два роки. Наразі обидві сторони “надто виснажені з точки зору військ і обладнання, щоб побачити значні кроки у 2024 році. “Українці обговорювали 2025 рік як “більш реалістичний варіант з точки зору того, що вони можуть створити для початку нового наступу”, – сказав військовий чиновник.

Нагадаємо, Президент США погодився на вимогу республіканців щодо імміграційної політики, щоб забезпечити допомогу Україні.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...