В ОК “Південь” розкрили, якими можуть бути нові масовані удари “Шахедами”

Поділитися:

Наразі Росія стала менше використовувати дрони-камікадзе “Шахед” у порівнянні з попереднім місяцем. Проте скоро атаки можуть знову почастішати.

В ефірі національного телемарафону речниця пресцентру ОК “Південь” Наталія Гуменюк зауважила, що зараз Південь України атакують компактніші групи “Шахедів” – від 2 до 7 одиниць.

Росіяни можуть відновити масовані атаки “Шахедами”

Наталія Гуменюк вважає, що наразі росіяни менше використовують “дрони-камікадзе”, тому що очікують на нові постачання. І за кілька днів можуть бути нові масовані атаки.

Це може бути пов’язано з тим, що вони очікують оновлення поставок. І буквально за кілька днів буде посилена атака. Тому що однозначно може констатувати, що в них є домовленості, є постачання, і є плани продовжувати застосовувати дрони,
– сказала Гуменюк.

Вона уточнила, що, як правило, на Південь “Шахеди” прилітають зі східного узбережжя Азовського моря і поки що змін цих баз не спостерігається.

Вночі окупанти випустили по Україні 4 “Шахеди” та 4 ракети

  • У ніч на 19 червня росіяни випустили по Україні 4 БпЛА “Шахед” зі східного узбережжя Азовського моря. Сили ППО знищили усі цілі.
  • Крім цього, близько 2 ночі росіяни випустили по Одеській області 4 ракети “Калібр” з підводного човна. Пуски з підводного човна фіксувати дуже складно, проте сили ППО зуміли збити всі ракети – влучань немає.

Нагадаємо, обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Миропільська, Юнаківська, Середино-Будська, Шалигинська, Глухівська, Дружбівська, Зноб-Новгородська, Новослобідська, Великописарівська громади.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...