У РФ заявили про атаку дронів у Московській області

Поділитися:

У ніч на 17 березня дрони атакували російську столицю та ще 5 регіонів РФ. Частина безпілотників впала на території аеропорту “Домодєдово”. На місці виникла пожежа.

Після атаки на цьому летовищі, а також ще двох інших — “Внуково” і “Жуковський” — ввели обмеження на польоти. Відео атаки дронів поширили у мережі.

Пропагандисти з посиланням на “Росавіацію” пишуть, що обмеження запрацювали о 9:39 за київським часом. Повідомляється, що обмежили вильоти та посадки літаків.

Раніше російські ЗМІ і Telegram-канали повідомили про атаку.

“Два безпілотники літакового типу, які рано вранці збили в Домодєдово, були начинені вражаючими елементами у вигляді сталевих кульок, повідомляє джерело. Уламки впали між складами “Фікспрайсу” та “Всі інструменти”, в останнього частково обвалився дах. Серйозних руйнувань і постраждалих немає”, – стверджують пропагандисти ще одного пабліка.

За словами мера російської столиці Сергія Собяніна, “протиповітряна оборона збила” два БПЛА в Домодєдово, а також по одному в Раменському та Ступінському міських округах.

“Сили ППО Міноборони РФ у міському окрузі Домодєдово відбили атаку двох безпілотників, які летіли на Москву. На місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань та постраждалих немає. Зараз на місці події працюють співробітники екстрених служб”, — заявив Собянін.

Нагадаємо, країна-агресор Росія продовжує створювати видимість проведення “виборів Путіна” на окупованих територіях України.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....