SmartTek Solutions отримала ISO-сертифікати. Що це значить для бізнесу?

Поділитися:

Нещодавно ІТ компанія SmartTek Solutions отримала сертифікати ISO 9001, ISO 20000-1 та ISO 27001, що є міжнародним знаком відповідності стандартам якості та підтверджує високий рівень зобов’язань організації перед клієнтами.

Компанія є міжнародним гравцем на ринку послуг з розробки програмного забезпечення. Головний офіс SmartTek Solutions та основні R&D ресурси знаходиться у Львові, а представницькі офіси є у США та Румунії.

Для того, щоб пройти сертифікацію, ми провели величезну роботу над аналізом, систематизацією та покращенням робочих процесів. Після цього  SmartTek Solutions успішно пройшла аудит, проведений спеціалістами міжнародного рівня.

— Юрій Найда, CTO & Managing Partner at SmartTek Solutions

  • ISO 9001 підтверджує прагнення до якості роботи та задоволення потреб клієнтів
  • ISO 20000-1 є найбільш визнаним міжнародним стандартом для систем управління у ІТ сфері
  • ISO 27001 охоплює широкий спектр стандартів та практик інформаційної безпеки.

Складні та великі проекти потребують глибшого рівня сервісу та піднімають вимоги до стандартів якості, яким повинен відповідати підрядник. У 2024 році SmartTek Solutions вже був на тому етапі розвитку, коли ISO-сертифікація стає не так перевагою, як необхідністю.

Співпраця з надійним партнером є важливим фундаментом для забезпечення успіху проекту. Сертифікати ISO підтверджують відповідність компанії бізнес-практикам світового рівня.

Про компанію

SmartTek Solutions – міжнародна компанія з розробки програмного забезпечення з HQ у Львові, яка створює програмні продукти та надає послуги ІТ-аутсорсингу та інжинірингу рішень замовникам з усього світу.

Місія компанії полягає у тому, щоб надавати розумні та інтелектуальні рішення своїм клієнтам, поєднуючи передові технології та талановитих людей для досягнення найкращих результатів.

SmartTek Solutions – це команда кваліфікованих фахівців зі спільними цінностями, великими амбіціями та повагою до професіоналізму. Маючи глибокий досвід і прихильність до високих стандартів, ми перетворюємо наші цілі на значні досягнення.

Ми зосереджені на зростанні та створенні ефективного робочого середовища. Саме тому наша корпоративна культура базується на людяності та командній роботі. SmartTek забезпечує всі умови та переваги для того, щоб наші співробітники розвивалися та досягали найкращих результатів.

Наша команда складається з широкого кола різних людей зі своїм унікальним життєвим досвідом, хобі, уподобаннями та навичками. Ми віримо, що кожен наш проект – це можливість самовдосконалення як для компанії в цілому, так і для кожного працівника окремо.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...