Росія знову атакувала Одещину ракетами С-300 та дронами – є влучання

Поділитися:

Російське окупаційне військо у ніч з 21 на 22 квітня запустило по Україні сім ударних безпілотників типу Shahed-131/136 та три ракети С-300. Більшість з “шахедів” були знищені силами ППО, проте без влучань не минулось.

Як інформують Повітряні сили ЗС України, баражуючі боєприпаси противник запускав з території окупованого Криму, а саме з мису Чауда, тоді як ракети – з підконтрольної армії рф частини Донецької області.

“В результаті бойової роботи цієї ночі підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони України знищено 5 ударних БпЛА, а близько 7.00 – БпЛА оперативно-тактичного рівня “Орлан-10”, – йдеться у ранковому зведенні.

Усі п’ять знищених дронів-камікадзе були ліквідовані у повітряному просторі над Одеською областю.

“На жаль, є і влучання. Ворожі дрони-камікадзе поцілили по території фермерського господарства. Пошкоджено складські будівлі та сільськогосподарську техніку”, – додали у Силах оборони півдня України.

Минулось без поранених або загиблих.

Нагадаємо, напередодні, 21 квітня, близько 13:17 на Одещині прогриміли вибухи. Ворог завдав точкового удару по області із застосуванням балістичного озброєння. В ОВА розповіли, що окупанти знову обрали за ціль припортову інфраструктуру, а саме – один з транспортно-логістичних об’єктів. Хвиля від вибуху призвела до руйнувань приватних житлових будинків, поранень зазнали четверо цивільних.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...