Росія кидає підсилення на штурм Бахмута: військові розповіли подробиці

Поділитися:

Російська Федерація кидає на штурм українського міста Бахмут підрозділи регулярної російської армії. Це відбувається через шалені втрати “вагнерівців” на даному напрямку.

Про це повідомили у Східному угрупованні військ ЗСУ.

Ряди найманців вже складно поповнювати колишніми ув’язненими.

“Основною ударною силою залишається ПВК “Вагнера”. Проте, в силу величезних втрат що доби, і через те, що вони не можуть вже з такою швидкістю, як раніше, поповнювати свої ряди, в тому числі й за рахунок колишніх в’язнів, ми бачимо, що вони підсилюються підрозділами регулярного війська, в першу чергу, повітряно-десантних військ”, — кажуть військові.

Також у ЗСУ запевнили, що “вагнерівці” дуже залежні від артилерійської та авіаційної підтримки регулярної російської армії.

“В них зараз з цим не все дуже добре. І в тому плані, що закінчуються люди, і в тому плані, що через конфлікт з регулярним військом не завжди у них все іде добре з постачанням і саме головне ЗСУ постійно завдають їм великих втрат”, — додають військові.

Нагадаємо, упродовж останніх трьох діб росіяни зменшили кількість атак у районі Бахмута на Донеччині, однак цей населений пункт досі залишаєься головним напрямком ударів ворога.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...