Російські мобілізовані розчаровані виплатами за війну в Україні

Поділитися:

Російські мобілізовані бунтують через невиплату грошей, обіцяних владою. Такі протести фіксуються в різних регіонах країни-агресора. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни.

За інформацією, російські військові найчастіше деморалізовані, а кремлю для подальшого контролю над суспільством необхідно вишукувати гроші для виплат мобілізованим на війну проти України.

Російські Telegram-канали публікують повідомлення про мітинги, на яких мобілізовані протестують та вимагають обіцяних грошей. Такі акції, зокрема, зафіксовано в Ульяновську. Також подібні мітинги відбулися в Чувашії, де понад сотня мобілізованих вийшли з вимогою виплати грошей, обіцяних президентом путіним.

Про невиплати скаржаться також сім’ї мобілізованих. Зокрема, у Воронезькій області росіяни публічно поскаржилися губернатору Александру Гусєєву, що вони не отримали обіцяної компенсації 120 тисяч рублів.

Нагадаємо, раніше Генеральний штаб ЗСУ повідомляв про значні проблеми з грошовими виплатами військовослужбовцям, які беруть участь у бойових діях на території України.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....