Маск хоче купити Twitter

Поділитися:

Засновник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск готовий заплатити 44 мільярди доларів і, таким чином, завершити покупку Twitter, робота над якою почалася ще у квітні поточного року. Про це Ілон Маск повідомив у Twitter, – пише Reuters.

Причини, чому мільярдер передумав боротися із Twitter і вирішив завершити операцію покупкою соціальної мережі, Маск не озвучив. Відомо лише, що це сталося майже напередодні розгляду в суді штату Делавер 17 жовтня.

Маск направив Twitter листа, в якому йдеться про те, що він має намір продовжити угоду на початкових умовах, якщо суддя призупинить розгляд. Також відомо, що угоду він має намір укласти за початковою ціною. Втім, невідомо, чи Twitter прийняв пропозицію Маска.

На своїй сторінці в Twitter Маск написав, що «купівля Twitter – це прискорення для створення X, програми для всього світу».

Акції соцмережі на тлі оголошення про те, що Маск збирається довести угоду до фіналу, зросли майже на 13%. Хоча невдовзі торгівля ними на Нью-Йоркській біржі була припинена.

Нагадаємо, у квітні у ЗМІ з’явилася інформація про те, що після кількох тижнів переговорів Ілон Маск купує Twitter за 44 млрд доларів. Через деякий час він вирішив розірвати угоду, оскільки соціальна мережа не надала мільярду інформацію про реальну кількість роботів, а також спам-акаунтів. У відповідь Twitter подав позов до суду на Маска, щоб змусити його завершити угоду.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....