Генерал Міллі про контрнаступ: Боротьба буде дуже тривалою

Поділитися:

Українська армія готова до контрнаступальних операцій, однак не варто сподіватися, що війна закінчиться швидко. Зокрема, у цьому впевнений керівник Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі.

Не вщухають розмови про контрнаступ нашої армії, який, очевидно, от-от уже має розпочатися. Це підтверджує той факт, що за останній час бойові дії стали більш інтенсивними.

“Війна – це плата”

Як зазначив генерал Міллі, протистояння між українськими захисниками та російськими загарбниками може тривати ще довго, однак наші військові засвідчують готовність до операцій.

Подібно до битви за Нормандію, або будь-якого іншого великого бою, війна – це плата. Будуть дні, коли ви спостерігатимете велику активність, а будуть дні, коли активності буде дуже мало. Будуть наступальні дії та дії захисту. Тому це буде двостороння боротьба протягом тривалого часу,– сказав він.

Окрім того, Міллі констатував, що від початку повномасштабного вторгнення наші війська демонстрували високий рівень підготовки. І після того як західні партнери почали надавати Збройним Силам озброєння, рівень їхньої кваліфікації став ще кращим.

Нагадаємо, руйнування Каховської ГЕС, що спричинило повінь на півдні, може обмежити контрнаступальні можливості української армії.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...