Дві сакральні дати, – Повітряні сили попередили про можливі провокації Росії

Поділитися:

Начальник об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк повідомила, що російські окупанти можуть провести наступну масовану ракетну атаку “ближче до сакральних для кремля дат”.

«Така довга пауза, яка витримується ворогом від крайнього масованого ракетного удару, може свідчити про підготовку до якогось значущого, за його мірками, повторення масованої ракетної атаки. Навряд чи у противника вистачить сил, коштів та часу на підготовку кількох таких ударів, але на один, мабуть, назбирають. Імовірно, такий удар ворог може присвятити якраз своїм сакральним датам, як він любить це робити з певним символізмом, тобто в районі 9 травня», — заявила Гуменюк.

Вона зазначила, що з огляду на підступність ворога можна розраховувати, що атака відбудеться і раніше.

«Потрібно розуміти, що підступність агресора досить потужна, тому він може, враховуючи наші очікування 9 травня, використати цей елемент атаки раніше. Відповідно, не варто міцно прив’язуватися до якоїсь дати. Треба усвідомлювати, що в морі є російські ракетоносії, споряджені та готові до використання, тому ракетний удар може бути у будь-який час, у тому числі із залученням авіації та шахедів», — заявила Гуменюк.

Нагадаємо, вночі 21 квітня російські окупаційні війська укотре атакували Україну іранськими дронами-камікадзе. Є влучання у Полтавській області.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....