Українська співачка DDEVA презентує ремікс від польського діджея Hali про перші місяці повномасштабної війни

Поділитися:

«Море» – нова танцювальна версія вже відомої пісні.

Популярний трек «Море» відомої співачки DDEVA отримав друге дихання від польського діджея Hali. Тепер лірична композиція, близька мільйонам людей, має усі шанси завоювати танцювальні чарти та клуби по всій Європі.

Вперше трек «Море» від DDEVA вийшов у світ минулого року. У пісні переосмислювалися події перших місяців з початку повномасштабного вторгнення: «Пісня була написана в Італії куди мене з дитиною відправив чоловік. Був страх за дитину, тому я погодилася. Але єдине бажання, знаходячись за кордоном, далеко від своєї сім’ї, було повернутися додому. Пісня народилась, коли я з донькою була біля моря, дивилась як безтурботно вона грається, яка вона щаслива, а я сиділа і не знала, що робити далі зі своїм життям, думала, зможу взагалі повернуся додому чи ні», — розповіла DDEVA.

Чуттєва пісня отримала успіх на стримінгових платформах та привернула увагу польського діджея Hali, який почув трек у Spotify та вирішив надати йому нового звучання, використовуючи кращі елементи танцювальної музики 80-х: «Під час роботи мене надихали звуки запилених аналогових синтезаторів 80-х у стилі SYNTHHWAVE та SYNTH POP. В реміксі я використовував звуки синтезатора JUNO, PROPHET, KORG та барабанні машини типу TR – 808 і MPC. Все це доповнюється відповідними ревербераціями 80-х, такими як LEXICON і AMS», — заявив діджей.

Свою роботу Hali зробив дистанційно та вислав DDEVA та команді для ознайомлення. Трек сподобався артистці, а сам ремікс був високо оцінений суперзіркою танцювальної музики — Taly Shum, треки якої давно підкорюють світові чарти.

Ремікс на трек «Море» є вдалим прикладом переосмислення композиції зі збереження її ліричного змісту: «В реміксі залишився легкий вайб стилю deep house, пісня не перевантажена, в ній збереглась легкість, але з новим прочитанням. Hali, на мій погляд, передав настрій та меседж в аранжуванні реміксу», — відмітила DDEVA.

Оцінити новий вайб «Море» від DDEVA можна тут: https://onerpm.link/more_remix

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...